Even voorstellen

Ik ben Jeffrey Ditzel. Geboren in Amsterdam en woon al jaren in Nieuw Bergen Limburg.
Ik werk in de gehandicaptenzorg met mensen die zowel een geestelijke- als lichamelijke beperking hebben. Ik werk met heel veel plezier en het is dankbaar werk.

Ik ben mij verder gaan ontwikkelen en heb mij gespecialiseerd op het gebied van alternatieve geneeswijze. Inmiddels ben ik Trancemedium, Reiki Master, Paramedisch- en Psychosociaal Medium.

Zelf weet ik van af jonge leeftijd al dat ik Hoog Sensitief ben. Tevens kreeg ik op jonge leeftijd te horen dat ik ADHD, PPDNOS en dyslexie heb. Omdat er toen nog niet zoveel over bekend was, heb ik lange tijd medicatie geslikt en verschillende behandelingen gehad. Wat ik heel erg heb gemist is dat de mensen alleen maar keken naar mijn drukke gedrag en niet wat ik wel allemaal goed deed. Ik werd daardoor onzeker en probeerde elke dag me zo te gedragen dat mensen me wel lief vonden. Uiteraard lukte dat niet waardoor ik steeds drukker werd.

Gelukkig heb ik veel steun gehad van mensen die wel ik mijn geloofden; waardoor ik weer vertrouwen in mezelf kreeg. Inmiddels gebruik ik al jaren geen medicatie meer.
Ik ben er namelijk van overtuigd dat je lichaam heel veel zelf op kan lossen zonder medicatie.
En door mijn opleidingen en andere inzichten te hebben gekregen, heb ik ontdekt dat de medicatie niet de oplossing is van het probleem. Het onderdrukt het probleem maar lost het niet op. Door op zoek te gaan naar de oorzaak, ben ik er achter gekomen waar het probleem vandaan komt.
En door de oorzaak te behandelen en te transformeren heb ik de medicatie niet meer nodig.

Ik krijg nu op een natuurlijke manier minder prikkels binnen waardoor ik ook niet zo veel prikkels hoef te verwerken. Wat ervoor gezorgd heeft dat ik meer rust in mijn hoofd heb gekregen.
Graag zou ik willen dat iedereen deze rust kan ervaren. Dit is dan ook de reden waarom ik mijn eigen praktijk ben gestart.

Nee nee, hier worden geen plaatjes gestolen.