Reiki

Reiki bestaat uit twee Japanse woorden Rei wat staat voor universum en Ki wat staat voor energie of kracht. Uit het Japans vertaald komt Reiki dus neer op universele levensenergie.

Werkwijze

Reiki energie kan opgeroepen worden door je Reiki behandelaar door middel van een connectie te maken met de bron van energie. Door de levensenergie in je lichaam in balans te brengen, kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Reiki pakt de oorzaak van de problemen aan en herstelt het energieniveau van het lichaam.

Reiki kan op meerdere manieren worden gegeven:

  • Door middel van een behandeling door handoplegging, hier bij legt de behandelaar handen op diverse plaatsen op het lichaam. Hierdoor wordt de balans en energie in het lichaam hersteld.
  • Door Reiki op afstand te geven. De behandelaar maakt contact door middel van bij voorbeeld een foto van de persoon die hij gaat behandelen. De behandelaar stuurt de Reiki energie via het universum naar de persoon die de energie nodig heeft.

 

Een Reikibehandeling duurt gemiddeld drie kwartier tot één uur, afhankelijk van de klachten. De behandeling zal na afloop ook nog een uitwerking hebben. Daarom raad ik je als behandelaar aan om voor- en na een behandeling voldoende water te drinken.

Nee nee, hier worden geen plaatjes gestolen.